WE DENKEN GRAAG MET U MEE

Ons uiterlijk en de aansluiting van ons uiterlijk op onze persoonlijkheid is erg belangrijk voor iedereen. Daarom kijken we bij Kim’s Hairstyle niet alleen naar uw uiterlijk, maar luisteren wij ook graag naar de vragen ‘wie bent u?’ en ‘wat doet u in het dagelijks leven?’ zodat we zeker weten dat het kapsel dat wij voor u verzorgen precies past bij u als persoon. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen stijl en zijn eigen uitstraling.

Daarnaast werken we graag vanuit de kern van ons vak. Dat betekent dat uw hoofdhuid, de kwaliteit en de conditie van uw haar altijd het uitgangspunt moet zijn. Dit doen we zodat uw nieuwe kapsel een mooi, natuurlijk en professioneel resultaat oplevert.

ALLEEN PURE EN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

ALLEEN PURE EN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

ORGANIC HAIRSPA

Wij werken met verantwoorde en natuurlijke producten. Bij ons in de kapsalon kunt u naast het verzorgen van uw kapsel ook terecht voor advies over hoofdhuidproblemen en voeding. Maar ook producten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid, maar ook aan de groei van uw haar.

Organic Hairspa - Shampoo
Organic Hairspa - Conditioner
Organic Hairspa - Skin Care
Organic Hairspa - Styling

Organic Hairspa bevat een nieuwe reeks haar- en huidverzorgingsproducten, geproduceerd met gecertificeerde biologische ingrediënten. De reeks wordt geproduceerd zonder het gebruik van verdachte stoffen, zoals parabenen en ftalaten.

De unieke formules bevatten onder meer honingextract, macadamia-olie en groene thee, die een gezonde haargroei stimuleren en ervoor zorgen dat zowel haar als huid worden voorzien van intensief vocht en antioxidanten. Dit is essentieel voor het behoud van gezond haar en een mooie uitstraling. Haar en huid worden zo op natuurlijke wijze beschermd tegen beschadiging.